De laatste donderdag van juni ons radioprogramma in Hattem. Een dame die een zeer ambitieus is: Laura Groeneveld zij heeft haar eigen bedrijf Laura’s Musical Theater school in Hattem en Elburg.
Laura heeft kinderen op les van 4 t/m 16 jaar. Sinds kort is zij ook van start gegaan in maart met een groep volwassenen in de leeftijds groep van 30 tot 62 jaar. Dit doet ze in Hattem en Elburg.
Inmiddels heeft zij maar liefst ruim 160 leerlingen in de leeftijdsgroepen van 4 tot 16 jaar, het gaat om zingen, dansen en toneelspelen. Vorig jaar had Laura al een stagière die haar ondersteunde. Dit jaar zal dat weer het geval zijn, deze stagière blijft twee jaar.Begin September begint het allemaal weer. Laura wil er nog weinig over kwijt wat zij het komend seizoen voor speciale Musical gaat doen. In de zomervakantie gaat ze schrijven voor het nieuwe seizoen. Wat het zal gaan worden wordt later bekend gemaakt.
Tweede uur:
1. Interview met Paul Schrijver de persvoorlichter van PEC Zwolle. Zaterdag 1 juli is de OPEN DAG van 14.00 tot 17.00 uur. Er zijn mooie activiteiten in het stadion. Persconferenties, rondleidingen, handtekeningen mannen / vrouwen en natuurlijk de spelers presentatie. Paul heeft ons ook nog verteld over het vertrek van trainer Dick Schröder en de komst van de nieuwe trainer Johnny Jansen.
2. Muziek uit het verleden.
3. TV vanaf vrijdag 30 juni over de midzomer bijeenkomst van de gemeente Hattem.
4. Interview met Erica Hottinga van Visit Heerde over de boerderijfietstocht op zaterdag 8 juli deze traditionele fietstocht vindt al meer dan 25 jaar plaats. De route voert langs weteringen en de rivier de IJssel en langs locale evenementen. Iedereen krijgt een medaille na een volle stempelkaart en ja een ijsje. De route is prachtig dus vooral meedoen, de afstand is 35 tot 50 kilometer.
5. Nieuwsberichten uit Hattem en omgeving.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber (redactie)
Presentatie: Marijke Riesebeek