De allereerste uitzending na de zomerstop. Zo ontzettend mooi weer en dan toch maar de studio in duiken.
In het eerste uur twee dames als gast van Zorgmies Zwolle. Zorgmies Zwolle biedt thuishulp eventueel aanvullend op alle reguliere thuiszorg in Zwolle en wijde omgeving.
Op de foto de twee dames van de organisatie Zorgmies Links, Majanka Heesemans, rechts Gineke Meering.
De organisatie regelt geen zorgvrijwilligers, maar kan alleen bemiddelen in betaalde krachten. Voor bijna alles hebben zij wel een oplossing beschikbaar. Zij hebben ook heren aan het werk dat zijn dan de “ZorgSiem” In de omgeving Hattem, Heerde, Epe, Oldebroek, Meppel, Westeveld en natuurlijk Zwolle.
In Oldebroek heeft men een vacature voor een ZorgSiem die op maandagmorgen mee wil naar de voetbal.
De organisatie biedt op vele terreinen hulp/zorg, zij doen fantastisch werk op gebied van mantelzorg ook voor mensen met Dementie. Voor meer info: 038-7820560
Tweede uur:
1.Interview met Marije van Loenen van Visit Hattem / Dikke Tinne Festival .
Zaterdag 9 september aanvang 11.00 uur. Dit wordt georganiseerd in de historische binnenstad van Hattem. Alle medewerkers en eventueel bezoekers zijn gekleed in Historische kleding. Hoogtepunt is het theater spektakel,
‘De kooi van Wassenaar’. Ga een kijkje nemen in Hattem.
2. Interview met Jan Baggen kunstschilder ij heeft eenexpositie in het Voerman Stads Museum Hattem. Jan Baggen neemt ons mee over de IJssel, zijn werk hangt in Hattem en is de moeite waard om te gaan kijken. Zijn werk blijft tot 31 oktober geëxposeerd in Hattem.
3. Interview met Arjen Noordberger over de Kick off van de mini’s van vv Hattem mini’s zaterdag 9 september, 9.00 open dag voor deze groep.
4. Muziek uit het Verleden.
5. Muziek van de eerste uitzending van “beste zangers’ i het tweed uur.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber, redactie; Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek