Een zonnige dag heerlijk, wij maken van 10.00 tot 12.00 uur radio voor jullie allemaal bij RTV Hattem Studiogast vandaag is Henk Tabois hij is medewerker van onze TV Camera ploeg Van Loco FM, de Locale omroep van Oldebroek.Hij levert ook veel mooie filmpjes af voor RTV Hattem. Al geruime tijd is hij erg druk met het in beeld brengen van de aansluiting van het bedrijventerrein H2O op de snelweg A28.
Henk maakt veel mooie natuurfilmpjes. Momenteel gebruikt hij ook beelden die hij gemaakt heeft met een drone.
In het begin was dit lang niet makkelijk om met een drone te filmen, maar uiteindelijk heeft hij zich dit zelf aangeleerd. Voor de filmpjes die hij maakt kun u kijken op het YouTube kanaal ven RTV Hattem, u kunt u zelfs hierop abonneren geheel gratis.
Tweede uur:
1. Interview met Annet Buter over afgelopen donderdag 1 juni na de beklimming van de Alpe d’Huzes Zij zijn met een hele ploeg betrokken geweest bij dit mooie evenement om geld bij elkaar te halen voor het goede doel. “Onderzoek naar Kanker” Totaal heeft hun ploeg 63.000 euro bij elkaar gebracht. Geweldig
2. TV Overzicht
3. Muziek Uit Het Verleden.
4. Interview met de voorzitter van het Groot Mannenkoor Zwolle . Gerrit Teunis de voorzitter van het koor. vertelt ons over het optreden van 10 juni in deZwolse Theaters Zwolle / de Spiegel aan vang op 10 juni 14.30 uur samen met het Maastreechter Staar De toegang is gratis en iedereen kan binnenlopen om dit evenement mee te maken.
5. Berichten uit Hattem en omgeving; o.a. berichten van IVN wandelingen in Wezep 10 juni; Zandhove 11 juni;
Wij hebben weer met ons IJsselmagazine team, Jan Boeve, Gerrit Naber en Marijke Riesebeek de uitzending voor u verzorgd.