Studiogast in dit eerste uur is collega Jan Theo van Houdt, hij maakt programma’s zoals; In The Country en Enyoying Blue Grass bij RTV Hattem.
Hij heeft ook bij meerdere locale omroepen gewerkt maar nu weer sinds een aantal jaren bij RTV Hattem op de vrijdagmorgen.
Hij is maar liefst zeven maal in Nashville geweest en heeft daar een aantal artiesten heeft ontmoet.
Hij weet ook veel te vertellen over de muziek die hij laat horen in zijn programma. Dat maakt zijn programma interessant voor de luisteraar.
In het dagelijks leven is hij werkzaam in zijn eigen bedrijf Van Houdt Hypotheek advies Dat werk doet hij met veel passie.
Tweede uur:
1.Interview met Marije van Loenen van Visit Hattem vertelt over de intocht van Sinterklaas op zaterdag 18 november, hij komt om 13.30 uur aan in de haven van Hattem. Daarna rijdt hij de route door de binnenstad iedereen kan meelopen met de stoet. het pleinfeest begint om 15.00 uur. Oproep van de VeiligheidsPiet volg de instructies van de verkeersregelaars.
2. Interview met Johan Mulder over het Hattems Mannenkoor zij geven op 11 november 2023 een optreden in de Emmaüskerk, het koor wordt ondersteund door de bekende sopraan Clara de Vries uit Zwolle.
3. Interview met Cathelijn Veltkamp over het samenwerkingconcert op 11 november in de Marke van de Christelijke Muziekvereniging Hattem en de Meander Bigband, “Geclanc Ende Handel” het belooft een mooi concert te worden.
4. TV Overzicht
5. Muziek Uit het Verleden.
6. Nieuwsberichten uit Hattem en omgeving.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek