In het tweede uur is nu de studiogast;
Jacco Vonhof

Hij is Nederlands ondernemer en bestuurder. Hij begon in 1993 als glazenwasser een eenmanszaak in Zwolle, hij bouwde in de loop der jaren tot een middelgroot schoonmaakbedrijf Novon Schoonmaak. Begint 2016 heeft Novon Schoonmaak en Vlietstra schoonmaakhet schoonmaakbedrijf Vlietstra.
In 2004 werd hij verkozen tot Ondernemer van het jaar in 2012 is hij onderscheiden tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau Kanselarij der Nederlandse Orden. Mijn werk voor de locale omroep Zwolle had ik veel eerder Jacco geïnterviewd. (zijn allereerste radio interview, daarom hadden wij ook het voorrecht dat Jacco naar Hattem wilde komen.
Nu is hij voorzitter van VNO-NCW / Voorzitter van MKB Nederland waar hij zich bezig houdt met vele grote landelijke zaken. Hij krijgt met vele bedrijven te maken, maar liefs 140. Ook gaat hij regelmatig mee met internationalebezoeken van het Koningspaar. Hij heeft dan de functie als missieleider.
Buiten al deze belangrijke functies is hij erg sociaal, functies om goede doelen te helpen zoals Intermezzo Zwolle en zo komen nog veel meer organisaties voorbij. Zijn twee kinderen (tweeling) heeft hij een hele speciale binding mee. Ook al is hij in gesprek met Mark Rutten zal hij zijn telefoon voor hen beide altijd opnemen!
Dank Jacco voor je bezoek.
Tweede uur:
1. Interview met Lammert Niesing over de Schaapskudde Epe- Heerde 26 januari om 12.00 uur werd het eerste lammetje geadopteerd door Jan Terlouw. met de adoptie is gelijk het startsein gegeven voor de lammetjesactie waarbij mensen de kudde kunnensteun door € 25,00 een lammetje te adopteren.
2. TV Overzicht
3. Muziek uit het verleden
4.Interview met Martje Dijks van