De lente is begonnen en onze muziek in het IJsselmagazine bij RTV Hattem. is aangepast aan de lente.
Studiogast is Edith Stegeman zij heeft ook zelf een bedrijf dit is; Edit Advies Coaching Edith Zij is sinds 2022 bestuurslid van Starters Collectief Veluwe,
zij doet dit bij deze organisatie samen met Wendy de Haan. Dit starters collectief faliciteren startende ondernemers, hiermee wil de stichting een bijdrage leveren aan een succesvolle start.
Er zijn inmiddels veel Gemeenten betrokken bij dit Starters Collectief t.w. Harderwijk, Epe, Putten, Oldenbroek, Elburg, Numspeet, Heerde en tenslotte Hattem diverse bedrijven zijn vrienden van deze organisatie zoals De Rabobank en Veldhuis Verzekeringen en nog meer.
Op 9 april is er een is er een bijeenkomst van deze Netwerkclub in Hattem bij de Dutch Golf aanvang binnenlopen vanaf 19.00 uur. Voor deze organisatie betaald met geen financiële bijdrage. Inmiddels zijn er zo’n 200 bedrijven betrokken bij de organisatie.
Tweede uur
1.Interview met Professor John Rossen is in november benoemd tot bijzondere hoogleraar gepersionaliseerde moleculaire microbiologie bij Isala Ziekenhuis zijn inaugurele redevond 15 maart plaats in Groningen. Virussen en bacteriën zijn volop aanwezig in de samenleving.
Isala heeft met John Rossen nieuwe mogelijkheden om het onderzoek en innovatie met de nadruk op het toevoegen van waarde voor patiënten.
Nog een vraag voor John hoe kijkt hij naar inentingen van mazelen en kinkhoest.
Voor meer info kijk op de site van: Isala Ziekenhuis.
2. TV Overzicht
3. Muziek uit het verleden
4. Berichten uit Hattem en omgeving.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en Regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek.

later meer