De dames van de Soroptimistenclub Zwolle
Dit zijn twee dames woonachtig in Hattem, zij hebben zich aangemeld bij de de club in Zwolle.
Dit zijn Liesbeth van Helden en Luida Boelema.
De club heeft internationaal 72.000 leden in 20 landen. In Nederland was de allereerste club Den Haag.
Zwolle bestaat al vele jaren. Zo is er ook een club Soroptimisten club Hattem Epe “SHE” Zij hebben diverse projecten binnen hun vrouwen club. o.a. duurzaamheid en b.v. de Vrouw in de Energietranssitie.
Op 31 januari 2024 is er een bijeenkomst in Academiehuis Grote Kerk met top sprekers Green Evelien en Marieke Koomen vertellen je waarom dat zo belangrijk is.
Aanvang 19.30 uur toegang € 25,00.
Momenteel is er een actie PORTRET Zwolle in samenwerking met Travers, kiezen zij uit de medewerkers iemand die het verdiend om verwend te worden haren stylen, nagels lakken kleding stylen en uiteindelijk een foto maken, dat gebeurt in een aantal delen van Zwolle.
Tweede uur:
1. Interview met Jan Nitrauw van het Vrieze’s Erfgoed in Wapenveld, zij zijn bezig voor een ruimere openstelling maar daarvoor heeft men meer vrijwilligers nodig om dit mogelijk te maken voor allerlei functies. men kan zich aanmelden door een mil te sturen naar: info@vriezeserfgoed.nl of je aan te melden bij Jan Nitrauw via telefoons; 06-15194780
2. TV Overzicht.
3. Muziek uit het Verleden.
4. In interview met Zwier Kanis van SV Zalk de voorzitter, men kan allerlei sporten beoefenen bij de vereniging, zoals; Volleybal, Badminton, Fit voor Women en uiteraard voetbal voor mannen een vrouwen, zelfs walking voetbal.
5. Muziek van Melanie, “Beautiful People, iv.m. overlijden van deze zangeres.
6. Berichten uit Hattem en omgeving
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek

Vrijdagmiddag herhaling in Heerde – Radio794 van 13 – 15 uur.
Zaterdagmiddag herhaling in Hattem – IJsselmagazine 12 -14 uur