Eindelijk een zonnige week maar wij gaan toch dit radioprogramma maken.
Gerard Libert: is onze studiogast hij vertelt over het straattoneel van de Kooi van Jan van Wassenaer , zij gaan op tournee naar Katwijk op 31 augustus om deel te nemen aan de feestweek van het 800 jarig bestaan van Katwijk. U kunt hier alles over lezen: Toneel spektakel Kooi van Wassenaer gaat naar Katwijk..
Tweede uur:
1. Interview met Jesse Broekhuis Buurtcoach in Hattem. Hij komt vertellen over de Zeskamp in Hattem, zij maken deel uit van Gelderse Zeskamp deze vindt plaats op 3 juli tussen 13.30 uur en 17.00 uur op de sportvelden van Hatto-Heim. Eén team bestaat van 6 tot 10 personen er moeten minimaal 2 personen van 18+ in het team zitten. Op 10 augustus is de grote finale in Arnhem.
U kunt zich noch inschrijven: HUB Hattem.
2.Interview met Stephan Deelen van De Schoppert Hattem op woensdag 3 juli start park en Beeldentuin de Schoppert een internationaal uitwisselingsproject met vijf Spaanse kunstenaars uit Campello (Alicante) op die dag tonen zij hun werk en vertellen erover. Hun kunstwerken zullen tot 10 juli te zien zijn in Hattem. In het najaar gaan enkele kunstenaars van de Schoppert richting Compello om hun werk aan het Spaanse publiek te tonen. De Schoppert is open van mei t/m september op woensdag van 10.00 tot 16.30 uur, de toegang is gratis.
3. Muziek uit het verleden.
4. Nieuwberichten uit Hattem en omgeving
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en Regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek