Wij gaan vandaag luisteren en praten met onze sing a song writer Dani Zwiers
Dani komt uit Kampen en heeft ons al lang geleden een berichtje gestuurd of hij bij ons RTV Hattem mocht komen om zijn liedjes te presenteren.
Op zijn 9e is hij al met zang- en gitaar – les begonnen tot zijn 12e.
In november 2022 heeft hij een debuut album uitgebracht met de titel “Het komt goed”.
Op 14 april was de voorronde van Kunstbende Overijssel dit heeft plaatsgevonden in Hedon.
De jury had in de categorie Muziek gekozen op plek 1: voor Dani Zwiers uit Kampen.
Op zaterdag 29 2024 juni vindt de finale plaats van de kunstbende Young Creators Festival landelijk in de Melkweg en INN in Amsterdam. Wij zullen u laten weten wie er met de prijzen vandoor is gegaan.
Ale finalisten zullen strijden in de landelijke finale. Dani heeft leuke liedjes in ons programma gezongen en zeker heeft hij talent. Hij heeft plannen om nog veel nieuwe muziek uit te brengen.
Tweede uur:
1. Interview met Mariëtte van Raalte van Stichting Welzijn.
Hattem
de SWH deelt bedankjes uit voor jonge mantelzorgers. Kinderen en jongeren met bijvoorbeeld een chronisch zieke ouder of een broertje/zusje met een beperking helpen vaak al jong mee in het huishouden of zorgtaken. Dit voelt vanzelfsprekend maar ook zij mogen best wel eens in het zonnetje gezet worden.
Daarom brengt SWH in de “Week van de jonge Mantelzorgen” van 1 t/m 7 juni een bedankje langs bij hen thuis.
2. Interview met Willemien van Ittersum van IVN zij organiseren een excursie voor liefhebbers van Natuur en Créativiteit. Kijk met je handen en verken met je voeten, schets wat je hoort en geniet van deze plek. Zaterdag 8 juni 2024 van 15.00-18.00 uur vertrek bij de opstapplek van pontje ‘Kleine Veer .Zwolse zijde, aan de Schellerdijk. Deelname is gratis. Een bijdrage na afloop is welkom.
3. Interview met Mirjam Bongertman over de workshop: Geldzorgen herkennen en bespreekbaar maken. veel mensen hebben moeiteom financieel rond te komen. Vaak vinden mensen het lastig om over hun eigen geldzorgen te praten. Donderdag 20 juni 2024 van 19.30 – 21.30 in MFC DE Marke Daendelsweg 2 Hattem. Voor vrijwilligers is deze workshop gratis!
4. Berichten uit Hattem en omgeving.
5. Muziek Uit het Verleden.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber.
Redactie en regie: Gerrit Naber.
Presentatie: Marijke Riesebeek.