Studiogast is vandaag bij RTV Hattem in ons IJsselmagazine Ilona Kevelham. Ilona is Creatief Producent en heeft op meerdere culturele creaties haar naam staan. Zoals de “Young Ones”, in de Michielskerk in Zwolle. Helaas ging de kerk verdwijnen dus stopte het daar.
Twee jaar lang met Typhoon, Glenn de Randemi op tour, voorstellingen van “De wilde Deerne” etc.etc.
Ilona is Manager van de Koorbazen nu al sinds 8 jaar de Koorbazen een a-capella koor
de jongste 18 en de oudste 80.
De Koorbazen hebben mooie voorstellingen verzorgd in die 8 jaren. Op naar het 10 jarig bestaan in 2026. Ilona heeft zoveel te vertellen dus beluisterd u de uitzending gemist:
https://rtvhattem.nl/uitzending-gemist-ra/ijsselmagazine-d-d-04-07-2024-1e-uur/
2e uur:
1. Interview met Mark van Keeken van de Lions Hattem op 6 juli organiseren zij in Hattem een IJsselfietstocht. De opbrengst van de tocht is bestemd voor kinderen uit Hattem die vanwege omstandigheden niet op vakantie kunnen gaan!
Een dagje fietsen vol avontuur. U kunt zich nog opgeven echt van 30 of 45 kilometer mail naar fietstocht@lionsclubhattem.nl
2. TV Overzicht
3. Muziek uit het Verleden
4. Zomer-Lees-Bingo bij de Bibliotheek Noord Veluwe bijna zomervakantie tijd om te luieren en lekker te lezen. Hetty van de Weg de directeur, vertelde hoe deze actie precies werkt, het is van 10 juli en gaat door tot 31 augustus.
5. Nieuwsberichten uit Hattem en omgeving.
Techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber
Redactie en regie: Gerrit Naber
Presentatie: Marijke Riesebeek