Over ons

 

IJsselmagazine

Het IJsselmagazine:  een Regionaal radioprogramma over de steden aan de IJssel bij RTV Hattem op 106.1 FM.

Presentatie wordt verzorgd door Marijke Riesebeek, bijgestaan door de twee heren van de techniek: Jan Boeve en Gerrit Naber.

 

Sinds oktober 2012 is het IJsselmagazine wekelijks live in de ether op donderdagmorgen van 10 tot 12 uur. Het magazine beoogd een familie programma te zijn met variabele onderwerpen. Het concept houdt in dat programmamaakster Marijke Riesebeek in gesprek gaat met iemand die in het nieuws geweest is dan wel met iemand die b.v. een boek geschreven heeft, of werkt voor een organisatie met zinvolle achtergronden. U als lezer van dit bericht kunt zich ook aanmelden als u iets te vertellen of te vermelden heeft. Dit alles in de vorm van een keukentafel gesprek. De studiogast brengt zelf muziek mee die we tussen de interviews draaien. Dit alles in het eerste uur van een uitzending die twee uur duurt.

Het tweede uur wordt gevuld met eerder opgenomen of telefonische interviews die meestal betrekking hebben op actualiteiten of activiteiten uit de IJssel steden in de regio. De Isala Klinieken en de Zwolse Theaters zijn daarin regelmatig onderwerp van gesprek. De luisteraars worden verder geïnformeerd over de activiteiten van TV-NO Veluwe; wat er zoal de komende week te zien is op TV.

Het IJsselmagazine wordt op zaterdagmiddag herhaald van 12 tot 14 uur.

 

 

 

Techniek

Jan Boeve

Techniek

Gerrit Naber

Presentatie

Marijke Riesebeek

Iets leuks te melden?

Wij komen graag in contact met mensen met een verhaal voor op de radio.

Heb jij iets leuks te melden? Kom je uit de regio, ben je hier werkzaam of organiseer je iets leuks wat onze luisteraars moeten weten? Dan komen we graag met je in contact